Search This Blog

Monday, April 16, 2012

2 x ruiskurusketus Kauneuskeidas TUYA Beauty Barissa vain 20€ (norm. 60€)




Diilillä saat:

  • 2 x ruiskurusketus Kauneuskeidas TUYA Beauty Barissa
  • Lahjakortti on voimassa 18.4.-15.6.2012
  • Varaa aika puhelimitse numerosta (03) 2131 203
  • Mainitse tilausta tehdessä lahjakorttisi alennuskoodi
  • Jos perut aikasi alle 24h kuluessa, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 67%: 2 x ruiskurusketus Kauneuskeidas TUYA Beauty Barissa vain 20€ (norm. 60€)


Kesäkesäkesä! Pian se on täällä! Tällä diilillä voit ottaa varaslähdön kauniiseen, päivittyneeseen ihoon! 

Kotimaiset, turvalliset ja hajusteettomat Solstice Self Tanning -tuotteet ja palvelut antavat ihollesi luonnollisesti hehkuvan rusketuksen juuri silloin kuin sinä haluat. Solstice Professional Self Tanning-käsittelyn sinulle tekee alan ammattilainen käsityönä, jolloin lopputulos on tasainen ja terveen päivettynyt.

Solstice-rusketuskäsittelyssä suihkutetaan ihollesi Solstice Professional DHA 10% itseruskettavaa ammattilaisainetta. Rusketus kehittyy ihollasi muutamassa tunnissa kauniin sävyiseksi. Sinulla on mahdollisuus myös valita heti valmis rusketus, jolloin odotusaikaa rusketuksen kehittymiseen et tarvitse.

Rusketuskäsittely takaa sinulle kauniin sävyisen ihon noin viikoksi. Lisäksi Solstice-jatkohoitotuotteilla sinulla on mahdollisuus pidentää rusketuksesi kestoa jopa viikoiksi! Katso lisää ruiskurusketuksesta Kauneuskeidas TUYA Beauty Barin kotisivuilta tästä.

Kauneudenhoito ja itsestä huolehtiminen on virkistäytymistä parhaimmillaan. Saman katon alla voit tehdä tuoteostokset, hoidattaa kasvosi ja kroppasi, leikkauttaa ja kampauttaa hiuksesi, ja lähteä jatkamaan päivääsi virkistyneenä, täysin uusi ilmein! Kauneuskeidas TUYA Beautybar on luotu juuri tarjoamaan sisään astuville asiakkaille virkistävän ja rauhallisen ostoshetken luotettavan ja palvelevan henkilökunnan avulla. 

Kauneuskeidas TUYA Beautybar toivottaa sinut sydämellisesti tervetulleeksi!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 18.4.2012 - 15.6.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.


No comments:

Post a Comment