Search This Blog

Wednesday, April 18, 2012

Slendertone Face – kasvojenkohotuslaite nuorentamaan ja kaunistamaan kasvojasi vain 119€ (norm. 299€) Sis. postikulut!





Diilillä saat:

  • Slendertone face-kasvojenkohotuslaite
  • Lahjakortti on voimassa 22.4.-6.5.2012
  • Huom.! Tee tilaus välittömästi saatuasi lahjakortin sähköpostiisi osoitteessa
  • www.shopinavia.fi/index.php/facediili
  • Postituskulut sisältyvät hintaan
  • Toimitusaika n. 3 viikkoa tilauksesta

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin päätyttyä
  • Sisältää toimituskulut
  • Osta itsellesi tai lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 33%: Slendertone face – kasvojenkohotuslaite nuorentamaan ja kaunistamaan kasvojasi vain 119€ (norm. 299€) Sis. postikulut!


Tällä diilillä facelift-hoito tulee kotiisi ilman lääketieteellisiä toimenpiteitä! Toimituskulut sisältyvät edulliseen diilihintaan.

Slendertone Face on erityisesti kehitelty naisille kuntouttamaan ja kohottamaan kasvojen lihaksia. Hermoja stimuloimalla se lisää kasvojen verenkiertoa ja edesauttaa parantamaan sekä lihasten että ihon kuntoa.

Kätevä päähine asettaa tassut kummallekin puolelle kasvojasi lähelle hermoja, jotka kontrolloivat kaikkia kasvojesi lihaksia. Laite harjoittaa hellästi, mutta tehokkaasti kasvojen lihaksia, jonka ansiosta saat luonnollisen kasvojen kohotuksen. Slendertone Face käyttää palkittua stimulointitekniikkaa kuntouttaakseen ja nostaakseen kasvojesi lihaksia.

Kasvojesi perusta on sen lihakset. Kasvojen lihakset ovat ainoa lihasryhmä kehossa, jotka ovat suoraan yhteydessä ihoosi. Kun lihakset alkavat iän myötä väsymään, ne eivät ole enää kykeneviä tukemaan ihoasia samalla tavalla kuin nuorena, tästä syystä ihosi alkaa roikkumaan ja alkaa muodostua ryppyjä.

Kasvolihaksia treenaamalla saat ihosi näyttämään nuoremmalta ja virkeämmältä. Kasvoja treenaamalla saat parannettua myös verenkiertoa, joka auttaa virkistää ja tekee ihosta paremman näköisen. 12 viikon kliinisissä testeissä huomattiin lihaksien ja ihon nuorentuvat huomattavasti; 

- Ultraääni-testeissä 18,6 – 46% kasvu kasvojen kohoamisessa
- 94% ilmoitti tuntevansa ihonsa kiinteämmäksi
- 90% ilmoitti ryppyjen vähentyneen ja ihon laadun parantuneen
- 80% ilmoitti kasvojen kohonneen

Käytä laitetta 20 minuttiaa päivässä, 5 kertaa viikossa 12 viikon ajan. Ihon muutoksia alat huomata 2 viikon jälkeen ja kasvojen kohoamista 6 viikon jälkeen. 12 viikon jälkeen suositellaan laitetta käytettävän halutessaan muutaman kerran viikossa ylläpitämään kasvolihasten kuntoa

Toimitus sisältää:

- Ladattava Slendertone face laite ja säädin
- 3 eri hoitovaihtoehtoa, muuttuvat vastukset eri käyttäjien tarpeisiin
- Suomenkielinen kättöohje

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 22.4.- 6.5.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.

No comments:

Post a Comment