Search This Blog

Sunday, April 15, 2012

Ammattimainen Micro Dermabrasion kasvojenhoitolaite vain 29€ (norm. 119€) Sisältää toimituskulut!



Diilillä saat:

  • Micro Dermabrasion-hierontalaite
  • Lahjakortti on voimassa 17.4.-29.4.2012
  • Tee tilaus voimassaoloaikana osoitteessa
  • www.shopinavia.fi/index.php/facediili
  • Postituskulut sisältyvät hintaan
  • Toimitusaika n. 3 viikkoa tilauksesta


Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin päätyttyä
  • Sisältää toimituskulut
  • Osta itsellesi tai lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 76%: Ammattimainen Micro Dermabrasion kasvojenhoitolaite vain 29€(norm.119€) Sisältää toimituskulut! 


Micro Dermabrasion hierontalaite kuorii ihoa syvältä tehden ihosi nuorekkaaksi, ja vähentää samalla ryppyjen määrää! Kasvohieroja auttaa onneksi kosmeettisten aineiden pääsyä ihoosi käyttäen micro- värinää ja galvaanisia ioneja.

Ammattimainen Micro Dermabrasion hierontalaite parantaa ravintoaineiden imeytymistä saavuttaen näin huomattavan ja näkyvän elpymisvaikutuksen iholla! Microdermabrasion- kasvonhierontalaite on ensimmäinen lajiaan päivittäin käytetyissä puhdistustyökalujen sarjassa kehittyneellä teknologiamallillaan, joka puhdistaa ihoa syvältä, kuten myös hieroo ja kuorii ihoa tehden siitä kauniimman näköisen.

Dermabrasion hierontajärjestelmä on suunniteltu käytettäväksi puhdistustyynyjen avulla. Kahtena eri mallina saatavat tyynyt ovat hellävaraisia kaikille ihotyypeille jättäen ihon ihmeellisen puhtaaksi, pehmeäksi ja säteileväksi. Tämä Micro Dermabrasion hierontalaite määrittää uudelleen kotikauneudenhoidon ja voimistaa (välillä turhauttavalta tuntuvaa) kasvojenpuhdistuksen innostuneisuutta tehden huippuluokan kasvojenhoidon saatavaksi jokaisen naisen kotiin!

Mitä hyötyä on käyttää Micro Dermabrasion hierontalaitetta?
Tuote poistaa ihosta epäpuhtauksia, öljyjä ja meikkejä, joita jää kasvoihin omin käsin tehdyn puhdistuksen jälkeen. Lisäksi hierontalaite tuo mukanaan mahtavien ominaisuuksiensa ansiosta oman ”kauneudenhoitolan” ihonpuhdistusta tarvitsevan naisen kotiin. Laitteen kevyt kasvokuorinta poistaa kuolleita ihosoluja paljastaen tämän jälkeen alta nuorekkaamman ja terveellisemmän näköisen ihon. Tuotteen hellä kasvohieronta virkistää ja energisoi ihoa tehden siitä nuorekkaamman ja säteilevämmän näköisen.

Miksi tällainen laite kehitettiin?
Tutkimusten mukaan 78 % naisista pitää kasvojen pesua rasittavana tai rutiinina, eikä ollenkaan miellyttävänä. Lisäksi useimmat naiset puhdistavat kasvonsa kumartuneina pesualtaaseen silmät suljettuina. Kyseisten naisten avunhuutoihin vastattiin, jonka jälkeen kehitettiin tämä loistava Micro Dermabrasion hierontalaite muuttamaan kasvojenpesun arkipäiväisen urakan helpoksi ja nautittavaksi kokemukseksi, jonka tekemistä naiset odottavat innolla joka päivä!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 17.4- 29.4.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.




No comments:

Post a Comment