Search This Blog

Tuesday, April 24, 2012

25€ arvoinen lahjakortti 10€:lla Hot Lips Tikkurila / Punainen Kuu Oy:n







Diilillä saat:

  • 25€ arvoinen lahjakortti 10€:lla Hot Lips Tikkurila / Punainen Kuu Oy:n
  • Lahjakortti on voimassa 26.4.-29.5.2012
  • Lahjakortti käy asusteisiin, välineisiin, filmeihin ja private esityksiin
  • Aukioloajat: Ma-Pe 10-18, La 10-15
  • Huom.! Lahjakortti käy vain Hot Lips Tikkurila / Punainen Kuu Oy:ssä

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 60%: 25€ arvoinen lahjakortti 10€:lla Hot Lips Tikkurilaan / Punainen Kuu Oy:n


Tällä diilillä saat piristystä parisuhteeseen tai vaikkapa ihan sinkkuelämäänkin. Älä sivuuta tätä diiliä myöskään lahjaideana - avoin lahjakortti toimii aina!

Tällä diilillä saat lahjakortin, jonka voit käyttää Tikkurilan Hot Lips / Punainen Kuu Oy-toimipisteessä kaikkiin asusteisiin, välineisiin, elokuviin ja private esityksiin. Tulkaa rakkaanne kanssa täydentämään lelukokoelmaanne tai hankkimaan uusia asusteita omiin kahdenvälisiin hetkiinne! 

Hot Lips on tunnettu suomalainen erotiikka-alan kauppaketju, brändi ja verkkokauppa. Brändin alla toimivia erotiikkaliikkeitä on useita ympäri Suomea, ja Hot Lips Tikkurila/ Punainen Kuu OY on yksi niistä.

Tikkurilan Hot Lipsistä / Punainen Kuu Oy:stä jokainen löytää varmasti itselleen jotain mieluista. Valikoima on laaja ja se kattaa muun muuassa kaikki hienoimmat asusteet, merkkeinä naisten alusvaatteista löytyy mm. Baci Lingerie, DVD-elokuvia moneen makuun tunnetuilta tuottajilta muun muassa Digital Sin, New Sensations, GGG, Videorama, Evil Angel, Jules Jordan ja Bang Bros, intiimituotteita ja hieromasauvoja. Tarkastele etukäteen Hot Lips Tikkurilan / Punainen Kuu Oy:n tuotevalikoimaa tästä.

Tervetuloa rohkeasti tutustumaan kaikkien tuntemaan Hot Lips Tikkurila / Punainen Kuu Oy:n liikkeeseen!

Hot Lips Tikkurila / Punainen Kuu Oy löytyy myös facebookista. Käy tsekkaamassa sivut, tykkää niistä ja lunasta etusi myymälästä! Facebook-sivuilta löytyy myös paljon lisätietoa erilaisista tarjouksista ja eduista.

 


Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 26.4.2012 - 29.5.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.

No comments:

Post a Comment