Search This Blog

Sunday, April 22, 2012

Toivota itsevarma hymy tervetulleeksi! Hanki häikäisevän valkaiseva Forever White valkaisukynä vain 19€ (norm. 69€) Hammaslääkärit myyvät samaa tuotetta potilailleen!





Diilillä saat:

  • Forever White valkaisukynä
  • Lahjakortti on voimassa 24.4.-13.5.2012
  • Huom.! Tee tilaus välittömästi saatuasi lahjakortin sähköpostiisi osoitteessa
  • www.shopinavia.fi/index.php/facediili
  • Postituskulut sisältyvät hintaan
  • Toimitusaika n. 3 viikkoa tilauksesta

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin päätyttyä
  • Sisältää toimituskulut
  • Osta itsellesi tai lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!


Säästä 72%: Toivota itsevarma hymy tervetulleeksi! Hanki häikäisevän valkaiseva Forever White valkaisukynä vain 19€ (norm. 69€) Hammaslääkärit myyvät samaa tuotetta potilailleen!


Jos et ole keksinyt vielä hyvää äitienpäivälahjaa niin tässä olisi yksi idea - monipuolinen 16-osainen meikkisivellinsetti postikuluineen!

Forever White valkaisukynän on luonut joukko hammaslääkäreitä, ja heidän kehittämänsä valkaisugeeli on tehty sertifioidussa hammaslaboratoriossa nopeaa valkaisutoimenpidettä ja pitkäkestoisia tuloksia varten. Ainutkertaisen geelin kaava perustuu pH- tasapainoon korkeilla tarttumisominaisuuksilla, eli geeli on suunniteltu jätettäväksi hampaiden pintaan.

Samaa hampaidenvalkaisugeeliä käytetään hammaslääkäreissä maailmanlaajuisesti. Ensisijainen vaikuttava ainesosa geelissä on vetyperoksidi, joka auttaa hammaskiilteen valkaisussa. Hampaan rakenne ei itsessään muutu, sillä ainoastaan hammaskiille muuttaa sävyään valkoisemmaksi. Täytteet, kruunut, sillat ja yhdistykset eivät haittaa valkaisukynän käyttöä, sillä geeli ei vaikuta niihin.


Forever White hampaidenvalkaisukynä on todistettu kliinisesti turvalliseksi ja tehokkaaksi; seuraa ohjeita, ja käytä sitä. Useimmille valkaisukynän käyttäjille valkaisutulokset ovat olleet pitkäkestoisia. Pitkä altistuminen kahville, teelle, tupakalle, punaviinille ja muille tietyille tahroja aiheuttaville ainesosille tummentaa ajan myötä hampaan pintaa.

Valkaisuhoitoa pitäisi käyttää sekä ylempiin, että alempiin hampaisiin joka päivä, kunnes toivotut tulokset saavutetaan, ja osa ihmisistä tehostaa valkaisun käyttöä silloin, kun he altistuvat enemmän hampaita tahraaville ainesosille, tai silloin, kun heidän pitää poseerata tärkeään Facebook- kuvaan kauniisti hymyillen.

Varotoimenpiteenä suositellaan, että ei saa juoda, syödä tai huuhdella hampaita 20 minuuttia hoidon jälkeen.

Lisätiedot:

- Tehoaa muutamassa sekunnissa, ja valkaisee hampaasi 7 sävyä vaaleammaksi 7 päivässä
- Kliinisesti todistettu turvalliseksi ja tehokkaaksi menetelmäksi nopeaan hampaidenvalkaisuun
- Hammaslääkärit suosittelevat, yksi eniten myydyistä hampaidenvalkaisijoista maailmassa
- Alkaa toimimaan välittömästi 1 hoitokerran jälkeen, ja poistaa vaikeita tahroja, joita aiheuttaa kahvi, tee, tupakka, viini jne.
- Sisältää toimituskulut!



Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 24.4.- 13.5.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.

No comments:

Post a Comment