Search This Blog

Tuesday, April 17, 2012

Avoin lahjakortti tapetteihin, maaleihin, kaakeleihin ja muihin Värisilmän tuotteisiin Pintaväri-liikkeissä vain 100€ (norm. 200€)



Diilillä saat:

  • Avoin lahjakortti kaikkiin Värisilmän tuotteisiin Pintaväri-liikkeissä
  • Lahjakortti on voimassa 16.4.-31.5.2012
  • Pintaväri-liikkeet sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Hämeenlinnassa ja Vantaalla
  • Katso liikkeiden tarkemmat aukioloajat yrityksen internetsivuilta tästä.

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 50%: Avoin lahjakortti kaikkiin Värisilmän tuotteisiin Pintaväri-liikkeissä vain 100€ (norm. 200€)


Suunnitteletko remonttia tai oletko muuttamassa kokonaan uuteen kotiin? Tällä diilillä saat uusittua kaikki kodin pinnat laadukkailla Värisilmän tuotteilla!

Pintaväri Oy on vuonna 1978 perustettu  perheyritys. Pintaväri on täyden palvelun sisustusalan ketju, toimialana vähittäis- ja tukkumyynti sekä vienti- ja tuontitoiminta. Valikoima sisältää yhteensä yli 16000 nimikettä, joihin kuuluvat muun muassa maalit,  kaakelit, lattianpäällysteet, seinänpäällysteet, ammattityökalut, tasoitteet, massat sekä kylpyhuonekalusteet.

Erikoistuotealueina ovat mm. auto- ja teollisuusmaalit joissa palvellaan niin kuluttajia kuin alan ammattilaisiakin. 

Pintaväristä saat maalaustöissäsi tarvitsemasi oikeat tuotteet ja työvälineet sekä asiantuntevat neuvot kaupan päälle. Valikoimissa on kotimaisten maalinvalmistajien maalit ja pinnoitteet, joilla onnistut varmasti. 

Kotimaiset Värisilmä-maalit ovat hinta-/laatusuhteeltaan erinomaisia. Värisilmän tuotteista löydät tapettien lisäksi myös maalattavat seinänpäällysteet.

Pintaväristä saat myös suunnitteluapua. Olipa kyseessä sitten yhden seinän tapetointi tai koko talon kaikki seinät, apu löytyy Pintaväristä. 

Tutustu tuotteisiin ja erilaisiin kodin pintojen ratkaisuihin tarkemmin tästä.

Huom.! Muistathan että kodissa tai vapaa-ajan asunnossa teetettävästä kunnossapito- ja perusparannudtyöstä voi saada kotitalousvähennystä. Älä siis aikaile vaan toteuta unelmiesi remontti!



Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 16.4.2012 - 31.5.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.


No comments:

Post a Comment