Search This Blog

Thursday, April 26, 2012

Kynnet kauniiksi kesää varten: kynsinauhaöljykynä ja kynsisienikynä vain 15€ (norm. 35€)





Diilillä saat:

  • Kynsinauhaöljykynä ja kynsisienikynä
  • Lahjakortti on voimassa 27.4.-29.7.2012
  • Tilaa tuotteet tästä osoitteesta: http://tuotetaivas.tarjoaa.fi
  • Huom.! Toimituskulut eivät sisälly hintaan

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!


Säästä 57%: Kynnet kauniiksi kesää varten: kynsinauhaöljykynä ja kynsisienikynä vain 15€ (norm. 35€)


Kynsisieni on epämiellyttävä vaiva, jota voi kuitenkin hoitaa helposti kotona. Tällä diilillä saat apua varpaissa ja sormissa muhiviin kynsiongelmiin!

Kauniit ja terveet kynnet luovat kantajastaan miellyttävän kuvan. Jos sinulla on ongelmia kynsiesi kanssa, ne kannattaa hoitaa pois. Kynsien kuivuminen aiheuttaa niiden lohkeilua ja liuskoittumista ja niihin saattaqa ilmestyä valkoisia pilkkuja. Nämä pilkut ovat ilmakuplia kynsilevyjen välissä. Paras kosteutus kynsille onkin öljy.

Kynnen muutos voi kertoa myös kantajansa sairaudesta, joten ongelmaan kannattaa reagoida tarpeeksi ajoissa. Osta tämä diili ja tilaa tuotteet osoitteesta: http://tuotetaivas.tarjoaa.fi.

Kynsinauhaöljykynä

Kynsinauhakynä on kätevä tuote, joka sopii luonnon kynsille, rakennekynsille, geeleille tai vaikka kestolakatuille kynsille.

Muun muuassa teepuuöljyä sisältävät hoitava ja samalla desinfioiva kynsinauhaöljykynä sopii kaikille: Käytä kynää alkuun noin 2 kertaa päivässä, noin kahden viikon ajan. Tämän jälkeen päivittäin tai useita kertoja viikossa.

Pyöräytä kynsinauhoille ja työntele kevyesti pehmeällä huopakärjellä kynsinauhoja kynsilevyltä taaksepäin.

Kynsisienikynä

Kynsisieni on harmillinen vaiva. Suurin osa meistä saa sen kuitenkin jossain välissä elämäänsä. Kynsisienikynällä autat varpaankynsiä parantumaan. Tuotetta voi käyttää huoletta aikuisten tai lasten varpaankynsiin. 

Kynä desinfioi ja toimii useimpiin kynsisienisairauksiin. Mikäli vaivasi on paha ja pitkittynyt, käänny mieluummin lääkärin puoleen.

Muistathan että molemmat näistä tuotteista ovat hygieniatuotteita eikä niitä tulisi lainailla kumppanille, ystäville tai lapsillesi. 

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 27.4.2012 - 29.7.2012. Voit ostaa itse yhden lahjakortin, ja useampia lahjaksi.

No comments:

Post a Comment