Search This Blog

Monday, April 23, 2012

45min klassinen- tai urheiluhieronta vain 15€ (norm. 30€) JumiStopissa





Diilillä saat:

  • 45min klassinen- tai urheiluhieronta JumiStopissa
  • Lahjakortti on voimassa 25.4.-20.7.2012
  • Ajanvaraus p. 0503254777
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos peruutat ajan alle 24h kuluessa, lahjakortti katsotaan käytetyksi 

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!


Säästä 50%: 45min klassinen- tai urheiluhieronta vain 15€ (norm. 30€) JumiStopissa


Heitä hyvästit säryille ja kivuille ja tule rentoutumaan hierontaan JumiStoppiin!

Klassinen hieronta on hyvin vanha ja perinteinen hoitomuoto, jolla tarkoitetaan käsin tehtyä pehmeiden kudosten erilaista liikkuvaa muokkausta - esimerkiksi painelua tai sivelyä. Hieronta tehdään joko kokovartalo- tai jonkin osa-alueen, niskan tai vaikkapa hartioiden hierontana.

Hieronnan vaikutukset ovat moninaiset. Se vilkastuttaa verenkiertoa, rentouttaa lihaksia ja nopeuttaa imunesteen eli lymfan kulkua. Hieronta rauhoittaa myös keskushermostoa.

Hierontaan kannattaa tulla, jos haluat esimerkiksi eroon lihaskrampeista, haluat apua unettomuuteen, olet parantumassa jostain vammasta tai haluat vaikkapa vain rentoutua.

Urheiluhieronnan perustana on klassisen hieronnan menetelmät. Urheiluhieronnalla voidaan lievittää harjoittelusta johtuvia lihaskireyksiä, nopeuttaa palautumista, ennaltaehkäistä vammoja ja nopeuttaa niiden paranemista. Hieronnassa käytetään omia erikoistekniikoita.

JumiStop tarjoaa kauneus- ja hyvinvointipalveluita aivan Tampereen ydinkeskustassa. JumiStopista saat klassisen- ja urheiluhieronnan lisäksi mm. ripsien pidennykset, rakennekynnet ja suihkurusketukset.

Samoissa tiloissa JumiStopin kanssa toimii Tampereen Suolahoitola (Aleksis Kiven katu 15). JumiStop on avoinna sopimuksen mukaan, myös viikonloppuisin.

Tervetuloa rentoutumaan JumiStoppiin!



Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 25.4.2012 - 20.7.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.

No comments:

Post a Comment