Search This Blog

Monday, April 23, 2012

Sergio Tacchinin naisten design urheilulaukku kahdella värivaihtoehdolla Freedom- kokoelmasta vain 39€ (norm. 89€) Sisältää toimituskulut!





Diilillä saat:

  • Sergio Tacchinin naisten urheilulaukku kahdella värivaihtoehdolla
  • Lahjakortti on voimassa 27.4.-13.5.2012
  • Huom.! Valitse väri ja tee tilaus välittömästi saatuasi lahjakortin sähköpostiisi osoitteessa
  • www.shopinavia.fi/index.php/facediili
  • Postituskulut sisältyvät hintaan
  • Toimitusaika n. 3 viikkoa tilauksesta

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin päätyttyä
  • Sisältää toimituskulut
  • Osta itsellesi tai lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!


Säästä 56%Sergio Tacchinin naisten design urheilulaukku kahdella värivaihtoehdolla Freedom- kokoelmasta vain 39€ (norm. 89€) Sisältää toimituskulut!


Tällä diilillä saat hienon ja trendikkään urheilukassin sali- tai muita urheilureissuja varten! Toimituskulut sisältyvät totuttuun tapaan edulliseen diilihintaan.

Sergio Tacchini oli maailmankuulu tennispelaaja 1960 luvulla. Vuosien aktiivisen urheilu-uran jälkeen vuonna 1966 Sergio Tacchini päätti vetäytyä tennisrintamalta, ja keskittää huomionsa laadukkaiden urheiluvaatteiden suunnitteluun ja kehittämiseen.

Vaikka Sergio olikin alkuun hieman epävarma vaatteidensa menestyksestä, niin vaatteiden julkaisupäivä pyyhki viimeistään kaikki epäluulot pois miehen mielestä yleisön valtavan suosion myötä. Vaatteista tuli välittömästi myyntihittejä, ja Sergio Tacchinista tuli kuuluisa suunnittelija muotiteollisuudessa.

Hänen rakkautensa ja tietämyksensä tenniksestä auttoivat häntä tulemaan siksi suunnittelijaksi, joka hän on tänä päivänä. Sergio Tacchinin luova lähestymistapa muotiin ja innovatiivisiin ideoihin ovat antaneet hänellä tunnustusta olemalla yksi nykyajan lahjakkaimmista urheiluvaatteiden suunnittelijoista.

Alun perin Tacchinin luomukset kehitettiin erityisesti tenniksen ystäville, mutta ajan myötä kokoelmaa on laajennettu kattamaan monta muutakin urheilulajia. Nykyään kokoelmat pitävät sisällään vaatetusta ja tarvikkeita muun muassa moottoripyöräilijöille, golfaajille, NASCAR ajajille, hiihtäjille ja uimareille.

Jokaisessa kokoelman vaatekappaleen suunnittelussa on yhdistetty ainutkertainen sekoitus tyyliä ja mukavuutta auttamaan yksilöitä pitämään yllä aktiivinen ja terveellinen elämäntyyli näyttäen samalla äärimmäisen muodikkailta.

Näin suuren ja monipuolisen kokoelman vuoksi voidaan turvallisesti sanoa, että Tacchinista on kovaa vauhtia tulossa yksi hallitseva suunnittelija urheiluvaateteollisuudessa.

Tuotetiedot:

- Materiaali: synteettinen kangas
- Mitat: 35*20*16 cm
- Värivaihtoehdot: Sininen, pinkki (Ilmoita värivalintasi tilauksessa)

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 27.4.- 13.5.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.

No comments:

Post a Comment