Search This Blog

Wednesday, April 25, 2012

Hyvänmakuinen ja tehokas laihdutuskahvi- tai tee vain 19€ (norm. 40€)





Diilillä saat:

  • Hyvänmakuisen ja tehokkaan laihdutuskahvin- tai teen
  • Lahjakortti on voimassa 27.4.-27.7.2012
  • Tilaa kahvi tai tee tästä osoitteesta: http://tuotetaivas.tarjoaa.fi
  • Toimituskulut sisältyvät hintaan

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 53%: Hyvänmakuinen ja tehokas laihdutuskahvi- tai tee vain 19€ (norm. 40€)


Tuntuuko siltä, että turvotus ei tahdo millään poistua kehosta? Haluaisitko lisäapua viimeisistä kiloista eroon pääsemiseen ja parempaa ja kevyempää oloa kesäkaduille?

Tällä diilillä saat lahjakortin tuotetaivas.fi:n, josta voit tilata itsellesi joko laihdustuskahvin- tai teen. Molemmat hyvänmakuiset juomat poistavat nestettä ja ne ovat saaneet käyttäjien keskuudessa todella positiivisia arvioita.

Laihdutuskahvi (7 pussia/1vk)

Laihdutuskahvilla on laihduttava vaikutus. Se stimuloi rasva-aineenvaihduntaa ja vähentää rasvaksi varastoitunutta sokeria. Kahvi auttaa proteiinien, hiilihydraattien ja rasvojen sulattamisessa. Kahvi ylläpitää kylläisyyden tunnetta ja auttaa tasapainottamaan suoliston hyvää bakteerikantaa. Kahvin mukana tulee terveellisen elämän viikon vinkit, portaat 1-7.

Käyttösuositus: Kaada pussin sisältö isoon kuppiin tai mukiin, lisää kuuma vesi ja sekoita hyvin. Kahvia suositellaan nautittavaksi 1-2 pussillista päivässä. Juoma kofeiinipitoisuus on matala, joten se ei häiritse unensaantia. Päivän viimeinen annos suositellaan kuitenkin nautittavaksi hyvissä ajoin ennen nukkumaan menoa.

Laihdutuskahvin (suuntaa-antava Tuotekuvaus): Keitettyyn veteen liukeneva laihdutuskahvi. Luomukahvi, joka sisältää mm. b3-vitamiinia ja kromia, sekä kofeiinia. (Kofeiini auttaa rasvasolujen pienentymisessä)

Hoikentava Gingsengyrtti-teejuoma (14 pussia/1vk)

Ginsengiä käytetään piristeenä tehostamaan henkistä ja fyysistä suoristuskykyä (adaptogeeninen) erityisesti rasitustiloissa. Sitä käytetään myös epäspesifisenä immunostimulanttina. Ginseng vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja sillä on todettu "puhdistavia" vaikutuksia.

Ginseng kirkastaa ihoa ja vie nälän tunnetta. Useissa kliinisissä tutkimuksissa on saatu todisteita siitä, että ginseng parantaa aivojen verenkirtoa, lyhentää reaktioaikaa, parantaa käsien koordinaatiota, tehostaa hengitystä ja kohottaa fyysistä kuntoa.

Molemmista juomista riittää annokset yhdeksi viikoksi. Tee tilaus osoitteesta: http://tuotetaivas.tarjoaa.fi/

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 27.4.2012 - 27.7.2012. Voit ostaa itse yhden lahjakortin, ja useampia lahjaksi.

No comments:

Post a Comment