Search This Blog

Monday, April 23, 2012

Neulaton ja kivuton mesoterapia kasvohoito ja kulmien kestovärjäys Kauneushoitola Airiinista vain 49€ (norm. 134€)





Diilillä saat:

  • Neulaton ja kivuton mesoterapia kasvohoito ja kulmien kestovärjäys Kauneushoitola Airiinista
  • Lahjakortti on voimassa 24.4.-31.5.2012, ma-pe 8-14
  • Ajanvaraus etukäteen, puh.045-2081055
  • Mainitse facediilin lahjakorttisi koodi varauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h aikaisemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi
  • Huom.! Vain uusille asiakkaille

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 63%: Neulaton ja kivuton mesoterapia kasvohoito ja kulmien kestovärjäys Kauneushoitola Airiinista vain 49€ (norm. 134€)


Haluatko hetken aikaa rentoutua ja samalla piristää kasvojesi kuntoa ja ilmettä? Tule kokeilemaan neulatonta mesoterapia-kasvohoitoa Kauneushoitola Airiinsiin ja värjäytä samalla kulmasi kesää varten!

Neulaton mesoterapia on täysin kivuton kasvohoito. Myönteisiä vaikutuksia hoidolla on esimerkiksi ihon nuorentuminen ja ryppyjen vähentyminen. Hoito tasoittaa myös arpia, kiinteyttää kudoksia, uudistaa ihoa ja kiinteyttää sitä ja täyttää juonteita. Hoitoa pidetään erittäin tehokkaana kasvohoitona.

Kasvohoito aloitetaan alkupuhdistuksella, jonka jälkeen kasvot kuoritaan. Kasvojen kuorinta on tehokas tapa nuorentaa ihoa ja tehoastaa ihon uudistumista. Kasvohoitoa jatketaan mesoterapialla, jonka jälkeen kasvot hierotaan kevyesti ja kasvoille levitetään rauhoittava naamio.

Kasvohoito päätetään loppuvoiteeseen. Hoito antaa pitkäkestoista kauneutta iholle.

Kauneushoitola Airiins sijaitsee Helsingin keskustassa, Lönnrotinkadulla. Viihtyisät ja rauhalliset tilat takaavat jokaiselle asiakkaalle miellyttävän kauneushoitolakäynnin kosmetologisissa hoidoissa. Airiinsista voit hankkia myös kotikäyttöön laadukkaat Dermatologica-ihonhoitotuotteet, jotka ovat tunnettuja tehokkuudestaan.

Tervetuloa tehokkaaseen neulattomaan mesoterapiahoitoon ja nauttimaan kiireetön hetki ihanassa Kauneushoitola Airiinsissa!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 24.4.2012 - 25.5.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:

No comments:

Post a Comment