Search This Blog

Sunday, April 15, 2012

Ripsien pidennys Lumiér:sta ja -20€ ensimmäisestä huoltoajasta vain 45€ (norm. 120€)


Diilillä saat:

  • Ripsien pidennykset Lumiér:sta ja -20€ ensimmäisestä huoltoajasta
  • Lahjakortti on voimassa 11.4.-29.6.2012
  • Aukioloajat aina sopimuksen mukaan
  • Ajanvaraus p. 0452721707
  • Mainitse facediili aikaa varatessasi
  • Jos perut aikasi alle 24h jälkeen, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 68%: Ripsien pidennys ja -20€ ensimmäisestä huoltoajasta Lumiér:sta vain 45€ (norm. 120€)


Tällä diilillä saat upeat, pitkät ja kaarevat ripset Lumiér:sta! Seuraavasta huoltokäynnistä saat myös 20€:n alennuksen.

Ensiluokkaiset JB Lashes-ripset valmistetaan höyhenen kevyistä, erittäin kiiltävistä ja kestävistä synteettisistä kuiduista, jotka on nimenomaan tarkoitettu ripsienpidennyksiin. JB Lashes-ripset ovat koostumukseltaan pehmeitä, runsaita ja taipuisia ja säilyttävät kaarevuutensa hyvin. 

Ripsien pidennyksiä löytyy useita eri värejä, pituuksia, paksuuksia sekä kaarevuuksia. Ennen ripsien laittoa keskustellaan asiakkaan kanssa eri vaihtoehdoista ja suunnitellaan ripset juuri asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Jokainen ripsikuitu kiinnitetään yhteen luonnonripseen. Näin lopputulos on erittäin näyttävä, mutta luonnollinen. Ripsikuitu kiinnitetään noin millin päähän silmäluomesta, näin ripsi eikä liima ole kosketuksessa ihoon. Ripsiliima on koostumukseltaan niin ohutta, ettei liimapintaa pysty paljain silmin erottamaan.

Ripsiä tulee huoltaa noin 3-6 viikon välein. Huoltoväli riippuu omien ripsien kasvukaudesta. JB Lashes- ripsikuidut pysyvät omassa ripsessä kiinni niin kauan kunnes se tippuu pois. Ripsien pidennykset eivät kuitenkaan lyhennä omien ripsiesi ikää.

Lumiére:sta saat saman katon alta monipuoliset palvelut niin naisille, kuin miehillekin. Lumiére sijaitsee kivenheiton päässä Tampereen keskustasta, aivan Järvensivun kupeessa. Bussi nro 10 kulkee liikkeen edestä ja parkkipaikkoja löytyy tien molemmin puolin.

Tervetuloa Lumiére:en - ystävällinen henkilökunta toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 11.4.2012 - 29.6.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.



No comments:

Post a Comment