Search This Blog

Wednesday, April 18, 2012

Ruoanlaitto ei ole koskaan ollut helpompaa! Kätevä sähköinen pilkkojakone keittiöön vain 39€ (norm. 99€) Sisältää toimituskulut!





Diilillä saat:

  • Kätevä sähköinen pilkkojakone keittiöön
  • Lahjakortti on voimassa 22.4.-6.5.2012
  • Huom.! Tee tilaus välittömästi saatuasi lahjakortin sähköpostiisi osoitteessa
  • www.shopinavia.fi/index.php/facediili
  • Postituskulut sisältyvät hintaan
  • Toimitusaika n. 3 viikkoa tilauksesta

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin päätyttyä
  • Sisältää toimituskulut
  • Osta itsellesi tai lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 61%: Ruoanlaitto ei ole koskaan ollut helpompaa! Kätevä sähköinen pilkkojakone keittiöön vain 39€ (norm. 99€) Sisältää toimituskulut!


Tällä diilillä saat helpotusta vihannesten ja muiden elintarvikkeiden pilkkomiseen! Toimituskulut sisältyvät edulliseen diilihintaan!

Uuden sähköisen pilkkojakoneen hankittuasi tulet muuttamaan ruoanlaittotapojasi täysin, sillä nyt tuotteen hankinnan jälkeen pystyt valmistamaan ruokasi ammattimaisesti ja mahdollisimman helposti sekä nopeasti. Kokkaa terveellisimmällä mahdollisella tavalla perheellesi ja ystävillesi, ja parasta on se, että selviydyt tästä tekemättä minkäänlaista sotkua!

Ylellisen kätevä sähköinen pilkkojakone on täysin turvallinen, koska se ei vaadi suoraa käsien kontaktia ja paloitteluprosessi on automaattinen, jonka johdosta säästät huomattavasti aikaa! Laitteessa on tehokas moottori, ja äärimmäisen terävät leikkauslevyt, joiden ansiosta pystyt leikkaamaan helposti koviakin ainesosia.

Kone suorittaa yhtenäisen leikkauksen vaivattomasti, ja voit huolella hyvästellä vanhat pilkkomavälineesi, sillä tämän suurenmoisen sähköisen pilkkojakoneen ansiosta pystyt hoitamaan kaikki pilkontaan tai paloitteluun liittyvät tehtävät silmänräpäyksessä!

Raasta mitä ikinä haluatkin vain muutamassa sekunnissa; terästerät takaavat täydellisen leikkaus ja raastamistuloksen. Kone on helppopitoinen, ja se pystyy raastamaan, leikkaamaan, ja paloittelemaan.

Elintarvikkeiden paloittelun jälkeen ruoka ainekset putoavat näppärään keräysalustaan eliminoiden näin ylimääräisen ja turhan sotkun pitäen pienimmätkin palat astiassa. Kolmen erilaisen ruokaputkikoon ansiosta pystyt työstämään paljon erilaisia ruokia, kuten paloitella kurkkuja, raastaa parmesaania, pilkkoa porkkanoita, ja kaikki tämä yhden aikaa säästävän koneen avulla! Paloittelun jälkeen voit kätevästi heittää keräysastian ja terät tiskinpesukoneeseen – vaivalloinen hankaus ei ole tarpeellista!

Lisätiedot:

- Sähköinen pilkkojakone yksinkertaisella yhden painikkeen toimintaperiaatteella
- Terät ja kiinnitettävät osat mahdollistavat paloittelun, leikkaamisen, pilkkomisen ja raastamisen
- 3 eri ruokaputkikokoa monen erilaisen elintarvikkeen pilkontaan
- Irrotettava ruoan keräysastia voi myös toimia ruoan säilömisastiana
- Osat voidaan pestä turvallisesti tiskinpesukoneessa
- Voit valmistella nopeasti hedelmät tai vihannekset terveellistä ruokaa varten pienessä kiireessäkin
- Poikkeuksellinen tarkkuus. Ruostumatonta terästä olevat terät paloittelevat, leikkaavat, pilkkovat ja raastavat virheettömällä leikkaustuloksella yhden napin painalluksen jälkeen
- Terävä, mutta turvallinen: Tuotteen fiksun suunnittelun ansiosta kädet ovat aina poissa terien läheisyydestä (lapsiturvallinen)
- Nopea siivous: Keräysastia eliminoi ylimääräisen sotkun ja voi toimia esimerkiksi ruoan säilömisastiana. Vaivalloiseen osien hankaukseen ei ole tarvetta, sillä ne voidaan pestä helposti tiskinpesukoneessa.

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 22.4.- 6.5.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.

No comments:

Post a Comment