Search This Blog

Sunday, April 22, 2012

Tyylikäs terapeuttisilla äänillä varustettu värejä vaihtava digitaalinen LED herätyskello vain 29€ (norm. 79€) Sisältää toimituskulut!





Diilillä saat:

  • Terapeuttisilla äänillä varustettu värejä vaihtava digitaalinen LED herätyskello
  • Lahjakortti on voimassa 26.4.-13.5.2012
  • Huom.! Tee tilaus välittömästi saatuasi lahjakortin sähköpostiisi osoitteessa
  • www.shopinavia.fi/index.php/facediili
  • Postituskulut sisältyvät hintaan
  • Toimitusaika n. 3 viikkoa tilauksesta

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin päätyttyä
  • Sisältää toimituskulut
  • Osta itsellesi tai lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!


Säästä 63%: Tyylikäs terapeuttisilla äänillä varustettu värejä vaihtava digitaalinen LED herätyskello vain 29€ (norm. 79€) Sisältää toimituskulut!


Tämä diili karkoittaa kaikki inhoittavat ja eläimesi terveydelle haitalliset tuholaiset lemmikistäsi! Toimituskulut sisältyvät edulliseen diilihintaan.

Muodikkaassa herätyskellossa on lämpötilatunnistin ja se on varustettu luonnollisen rauhoittavilla äänillä, sekä 7 erilaisella värejä vaihtavalla valoshow:lla, joiden avulla yöunien jälkeinen horrostila on nopeasti ja helposti voitettavissa!

Kellon taulusta voidaan helposti nähdä kuukausi, päivämäärä, tunti, minuutti, viikonpäivä ja lämpötila. Tämä tyylikäs LED digitaalinen herätyskello sopii erinomaisesti kotikäyttöön, sekä työtoimistoon. Kellon heijastamaa väriä voit säätää kätevästi esimerkiksi mielialasi mukaan.

Luonnollisen terapeuttisilla äänillä varustettu värejä vaihtava LED digitaalinen herätyskello on täydellinen rentoutumiseen ennen nukkumaan menoa ja heräämiseen hellävaraisin luonnollisin äänin tai summerilla mielihalun mukaan varustettuna. Seitsemän rauhoittavan pehmeää väriä vaihtuvat jatkuvasti luoden näin rauhoittavan levollisen ilmapiirin.

Ihmeellisen luonnolliset ja hellät äänet kasvattavat entisestään nukkumisen aikaista rauhoittavaa olotilaa, joten heräät yön jälkeen paljon virkeämpänä päivän tulevaa toimintaa varten!

Lisätietoja:

- Kannettava LED- värejä vaihtava digitaalinen herätyskello luonnollisin äänin varustettuna
- 7 eri väriä (oranssi, punainen, vihreä, vaalean sininen, tumman sininen, laventeli, tumman violetti) pyörii edestakaisin herätyksen aikana terapeuttisella äänellä varustettuna
- 6 erilaista luonnollisen äänen valintaa: navettaääni (vuohen, lehmän, ankan ja heinäsirkan äänien yhdistelmä), metsä, trooppiset linnut, meren aallot ja vesiputous
- Ajan, kalenterin ja lämpötilan näyttö, torkku ja lähtölaskenta- toiminto
- Kellon toiminnot: kuukausi, päivämäärä, tunti, minuutti, viikon päivä (12/ 24 h valittavissa)
- Torkku toiminto: Torkkujen aikaväli on säädettävissä: 1-60 min
- Lämpötilatunnistin alueella: 0-50 °C

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 26.4.- 13.5.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.

No comments:

Post a Comment