Search This Blog

Tuesday, April 24, 2012

Tee silittämisestä helppoa! Erittäin helppokäyttöinen höyrysilityslaite toimituskuluilla vain 59€ (norm. 149€)





Diilillä saat:

  • Kannettava höyrysilityslaite
  • Lahjakortti on voimassa 28.4.-20.5.2012
  • Tee tilaus voimassaoloaikana osoitteessa
  • www.shopinavia.fi/index.php/facediili
  • Postituskulut sisältyvät hintaan
  • Toimitusaika n. 3 viikkoa tilauksesta

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin päätyttyä
  • Sisältää toimituskulut
  • Osta itsellesi tai lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 60%: Erittäin käytännöllinen kannettava höyrysilityslaite toimituskuluilla vain 59€ (norm. 149€)


Heitä hyvästit ryppyisille vaatteille tällä diilillä! Kannettava höyrysilitysrauta suoristaa vaatteesi edulliseen diilihintaan, johon kuuluvat toimituskulut.

Kannettava höyrysilitysrauta on kodinkone, joka on suunniteltu siloittamaan rypyt täsmälleen samalla tavalla kuin pesula- ja muotialan ammattilaisten höyrysilityskoneet. Höyrysilitysrauta sopii kaikille materiaaleille arkivaatteista juhlavaatteisiin, ja silittäminen käy sen avulla jopa viisi kertaa nopeammin kuin tavallisella silitysraudalla. Tällä diilillä säästät siis myös aikaa!

Näin se toimii: silitysrauta litistää vaatteet, kun taas höyrysilitysraudan jatkuva höyryvirtaus tunkeutuu kuitujen lomaan. Näin se parantaa kankaan joustavuutta samalla kun se siloittaa rypyt. Kangas pehmenee ja raikastuu.

Kun täytät erikoissuuren säiliön vedellä ja käynnistät laitteen, pääset muutamassa minuutissa ”silittämään” puseroita, leninkejä, pikkutakkeja, housuja, ikkunaverhoja, huonekalujen verhoilua ja jopa vuodevaatteita: käsittely on täsmälleen sama kuin kalliissa kuivapesulassa.

Höyrysilitysraudalla teet myös täydelliset silityslaskokset. Kostuta ja laskosta vaate, niin laskos valmistuu muutamassa sekunnissa, olipa kyseessä paksu farkkukangas, arka silkki tai mitä tahansa siltä väliltä. Höyrysilitysrauta poistaa epämiellyttävät hajut helposti ja vaivattomasti vaatteista ja kodin tekstiileistä.

Höyrysilitysraudassa käytetään pelkästään vesijohtovettä, ei kemikaaleja. Höyry on sekä hellävaraisin että turvallisin tapa poistaa ryppyjä. Höyrysilitysraudalla säästät aikaa ja pesulakuluja.

Älä siis aikaile vaan hanki tämä huippudiili jo tänään!

Ominaisuudet:
-  Höyryn lämpötila n. 90°
- Taipuva ja kevyt letku
- Teleskooppinen varsi vaatteiden ripustukseen ja tuki höyrysuuttimelle
- Sammuu itsestään, kun vesitankki on tyhjä

Lisätiedot: 
- Teho 1500w - 220v -50Hz
- 1 osa nukanpoistoon
- 1 kantolaukku
- 1 vyö, joka mahdollistaa laitteen mukavan käytön

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 28.4.-20.5.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.

No comments:

Post a Comment