Search This Blog

Thursday, April 26, 2012

Saunahemmottelu perinteisellä pesuhieronnalla vain 29€ (norm. 65€) Forum Saunasta





Diilillä saat:

  • Saunahemmottelu perinteisellä pesuhieronnalla Forum Saunasta
  • Lahjakortti on voimassa 2.5.-13.7.2012
  • Lisätietoja puh. 02 2360 440
  • Ajanvaraus puh. 050 588 5013
  • Hoitoon voi tulla kerralla 1-6 asiakasta (jokaisella tulee olla oma lahjakortti)

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 55%: Saunahemmottelu perinteisellä pesuhieronnalla vain 29€ (norm. 65€) Forum Saunasta


Tällä diilillä pääset saunomaan Turun vanhimpaan yleiseen saunaan! Öljylämmitteinen muhkea kiuas takaa tasaiset ja pehmeät löylyt! 

Diiliin kuuluu perinteisen saunomisen, vihdan ja peseytymisen lisäksi vanhan ajan pesuhieronta - tule kokeilemaan miltä entisaikojen kylpeminen on tuntunut. Pesuhieronnan päätteeksi voit nauttia rentouttavan yrttiteen!

Forum sauna on on tarjonnut Turkulaisille puhdasta saunakulttuuria jo vuodesta 1927. Forum Saunan perinteinen sauna on avoinna miehille perjantaisin 12-18 ja toinen sauna 15-18 naisille. Saunapäivinä saunassa on myös kylvettäjä, jolta voit tilata pesupalvelua ja lisäksi myös tilattaessa mahdollisuus pesuhierontaan.

Forum saunassa on kaksi saunaa, pesu- ja pukuhuonetta, joissa on tilat noin 20 henkilölle kummallakin puolelle. Pukuhuoneissa on lukittavat kaapit. Yleisillä saunavuoroilla ei tarvitse varata paikkaa lauteilta, vaan voit saunoa vapaasti saunan aukioloaikana. Forum saunassa ei rajoiteta saunomisaikaa.

Voit käyttää vihtaa, joko omaasi tai hankkia sen myös Forum saunasta. Muina palveluina vuokrataan pyyhkeitä, myydään virvokkeita, saunomis- ja peseytymisvälineitä sekä hoitotuotteita.

Perinteisen saunan lisäksi Forum saunassa voit nauttia erilaisista hyvää tekevistä hoidoista, mm. suklaahieronnasta ja kuumakivihieronnasta. Tutustu hoitoihin tarkemmin Forum saunan internetsivuilla tästä.

Anna itsellesi aikaa - tervetuloa rentoutumaan saunan lämpöön!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 2.5.2012 - 13.7.2012. Voit ostaa itse yhden lahjakortin, ja useampia lahjaksi.

No comments:

Post a Comment