Search This Blog

Monday, April 23, 2012

Singstar Abba + Singstar Mikrofonit 2 kpl Playstation 3:lle vain 29€ (norm. 64,95€) Gameparadiselta





Diilillä saat:

  • Singstar Abba + Singstar Mikrofonit 2 kpl Playstation 3:lle Gameparadiselta
  • Lahjakortti on voimassa 25.4.-27.7.2012
  • Aukioloajat ma-pe 10-18 ja la 10-15

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!


Säästä 55%: Singstar Abba + Singstar Mikrofonit 2 kpl Playstation 3:lle vain 29€ (norm. 64,95€) Gameparadiselta


Tällä diilillä saat erittäin huokeaan hintaan Playstation 3:lle Abba Singstarin! Singstar on hauska peli aikuisten illanvietoissa tai vaikkapa ihan vain perheen kesken. 

Singstar Abba nostaa Ruotsin kansallisylpeyden laulun aiheeksi! Koe uudestaan huumaava ABBA-ihastus ja lisää pop-klassikoita SingStar-bileisiisi!

ABBA voitti vuoden 1974 Eurovision laulukipailun jättihitillään Waterloo ja sen jälkeen heistä kehittyikin yksi pop-historian menestyneimmistä ryhmistä. Nyt miljoonat ABBA-fanit ympäri maailmaa voivat SingStar ABBA:n ansiosta laulaa ja tanssia klassikkobiisien tahdissa ja lähettää sitten parhaat esityksensä My SingStar Onlineen.

Mukana ovat mm. Mamma Mia, Dancing Queen ja The Winner Takes It All, sekä SingStarin kaikki klassiset pelitilat, joten luvassa on loistavan popmusiikin juhlaa, joka sopii kaikkiin SingStar-iltoihin. * Mukana on yli 20 ABBA:n suurinta hittiä!

Paketti sisältää:

- Singstar PS3 Peli
- Singstar langalliset mikrofonit 2 kpl
- USB-adapterin

Game Paradise on pelien ja pelaamisen erikoisliike keskeisellä sijainnilla Turussa, Brahenkatu 10:ssä. Game Paradisen tiloista jokainen peleistä kiinnostunut löytää itselleen varmasti mieleisensä pelin, konsolin tai muuta peleihin ja pelaamiseen liittyvää.

Tervetuloa tutustumaan laajaan tuotteiden laajaan valikoimaan Game Paradiseen!




Voit ostaa diilin tänään ja se on voimassa 25.4.2012 - 27.7.2012. Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi.

No comments:

Post a Comment