Search This Blog

Wednesday, April 18, 2012

Perhepaketti! 8 Päivää 7 yötä Kreikassa upeassa Holidays in Evia Eretria Village Club hotellissa kahdelle aikuiselle ja 1-2 lapselle 179€ (norm. 699€)





Diilillä saat:

  • 8 Päivää 7 yötä Kreikassa upeassa Holidays in Evia Eretria Villgae Club hotellissa kahdelle aikuiselle ja lapselle
  • Vain tunti Ateenasta
  • Ihana perheloma!
  • Lapsiystävällinen perhekohde
  • Lahjakortti on voimassa 5.5.- 23.6.2012. ja 1.9.-6.10.2012
  • HUOM! Varaus tulee tehdä sähköpostilla: info@ukminibreak.co.uk tai puhelimitse: 00 44 1709 512627
  • HUOM! Lahjakortteja rajoitettu määrä!

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa useampia lahjakortteja itsellesi ja antaa niitä myös lahjaksi 
  • Huom! Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 74%: 8 Päivää 7 yötä Kreikassa upeassa Holidays in Evia Eretria Village Club hotellissa kahdelle aikuiselle ja lapselle vain 179€ (norm. 699€)


Ohoi kaikki te, jotka suunnittelette ulkomaanreissua kesäksi, mutta kohde on vielä hakusessa: tällä diilillä saat ihanan viikon Kreikassa kahdelle! 


Holidays in Eviassa rentoudut ja pääset nauttimaan lukuisista huvituksista. Hotelli sijaitsee merenrannalla, josta voi halutessaan aloittaa tutustumisen ympäristön perinteisiin kyliin, historiallisiin kirkkoihin ja museoihin. Hotellialueeltakin tekemistä löytyy yllin kyllin. Pelikenttiä kaksin- ja joukkuepelejä varten, lenkkipolkuja sekä mielin määrin vesiurheilumahdollisuuksia, joista mainittakoon mm. vesihiihto, purjehdus, surffaus ja kalastus. Lapsille (5-12-v.) on järjestettyä toimintaa aamuisin ja iltapäivisin. 

Uima-allasalueella on merivesiuima-altaan ja lastenaltaan lisäksi allasbaari janoon ja pikkunälkään. Ravintolan maittavat antimet ja isoista ikkunoista avautuva näköala houkuttelevat ruokailemaan niin aamiaiselle, lounaalle kuin päivällisellekin. Illalla on aika istahtaa ja ihailla taidokkaita tanssiesityksiä.

Päärakennuksessa hotellihuoneita on 84 ja päärakennuksen ulkopuolisten rakennusten yhteenlaskettu majoituskapasiteetti on 205 huonetta. Huoneet on varustettu ilmastoinnilla sekä meri-, vuoristo- tai puutarhanäköalalla.

Hotellille on helppo päästä autolla, junalla, bussilla tai laivalla.

Evia on Kreikan toiseksi suurin saari, joka sijaitsee Kreikan mantereen itäpuolella. Saaren länsirannalla sijaitseva Eretria on leppoisa lomakohde, jota taustalla siintävät korkeat vuoret maisemoivat. Eretriassa on erittäin hyviä ja viihtyisiä rantatavernoja tarjoten ilta toisensa jälkeen hyviä kreikkalaisia makunautintoja lomailijoille.

Illallisen aikana voit ihailla ohikulkevia laivoja iltavalaistuksessaan ja kuunnella laineiden liplatusta. Iltaelämän ystäville riittää lukuisia tunnelmallisia kahviloita ja baareja. Saaren sympaattinen pääkaupunki Halkida tarjoaa hyviä ostosmahdollisuuksia.

Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä kauppoja ja ravintoloita sekä Eretrian hienoa hiekkarantaa. Lomaasi voit täydentää vaikka omatoimisella päiväretkellä Ateenaan, joka sijaitsee 75 km Eretriasta.

Voit ostaa diilin tämän päivän ajan ja lahjakortin käyttöaika on 5.5. - 23.6.2012 ja 1.9.-6.10.2012. Ei sisällä lentoja tai kuljetuksia. Voit ostaa lahjakortin itsellesi tai antaa lahjaksi.

No comments:

Post a Comment