Search This Blog

Tuesday, April 17, 2012

Huom! 6 minuutin päivätreeni on riittävä! Hanki uskomattoman tehokas naisten Shake Weight käsipaino vain 19€ (norm. 59€) Sisältää toimituskulut!



Diilillä saat:

  • Shake Weight-käsipaino naisille
  • Lahjakortti on voimassa 20.4.-29.4.2012
  • Huom.! Tee tilaus välittömästi saatuasi lahjakortin sähköpostiisi osoitteessa
  • www.shopinavia.fi/index.php/facediili
  • Postituskulut sisältyvät hintaan
  • Toimitusaika n. 3 viikkoa tilauksesta

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin päätyttyä
  • Sisältää toimituskulut
  • Osta itsellesi tai lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 68%: Huom! 6 minuutin päivätreeni on riittävä! Hanki uskomattoman tehokas naisten Shake Weight käsipaino vain 19€ (norm. 59€) Sisältää toimituskulut!


Tuntuvatko rintasi veltostuneilta? Haluaisitko niihin uutta ryhtiä helposti kotikonstein? Tämä diili tarjoaa juurikin sitä! Toimituskulut sisältyvät edulliseen diilihintaan!

Televisiosta tuttu Shake Weight käsipaino on mullistava tuote voimaharjoittelussa! Suuren käyttäjämäärän säestyksen huomiin ottaen Shake Weight käsipaino todellakin muokkaa ja treenaa ylävartaloa tehokkaasti tehden tuotteen hankinnan sivuuttamisesta vaikeaa!

Paino toimii seuraavalla tavalla: erityisessä värähtelevässä painossa on hyödynnetty hitausmomenttitekniikkaa, joka kasvattaa ylävartalon lihaksien aktiivisuutta huikealla 300 % verrattuna perinteisiin käsipainoihin, ja tärinäharjoituksia voi luonnollisesti suorittaa monella eri tavalla. Painon jatkuva värähtely stimuloi lihaksien kiinteytymistä ja lisää muotoa sekä lihasta olkavarsiin, rintaan ja hartioihin.

Shake Weight käsipaino ei tarvitse paristoja tai latausta, sillä se käyttää treenaajaan voimaa rakentaakseen lihaksia rintaan, käsiin ja selkään paljon tehokkaammin, kuin perinteisiä käsipainoja käyttämällä. Kun kuntoilija on ottanut tukevan ja turvallisen harjoitteluasennon, niin pelkkä painon vähäinen liikutus lähettää Shake Weight käsipainon päät hallittuun liikehdintään, joka laukaisee salamannopeat lihassupistukset kineettisen energian siirtyessä.

Lihassupistuksia tapahtuu jopa 240 kertaa minuutissa, mikä tekee harjoituksesta todella intensiivistä, joka auttaa kuntoilijoita muokkaamaan lihaksiaan ainoastaan 6 minuutin päivittäisessä harjoituksessa. Harjoita painon avulla rintaa, hauista, ojentajia, hartioita ja tulet huomaamaan uskomattomia tuloksia ainoastaan 6 minuutin päivittäisellä harjoituksella!

Lisätiedot:
- Muokkaa ja kiinteyttää hauista, ojentajia, rintaa ja hartioita
- Tuote ei vaadi paristoja tai latausta (ainoastaan käyttäjän virtaa)
- Näe tulokset 6 minuutin päivittäisen treenin kautta
- Nopeasti tärähtelevät painot käyttävät kineettistä energiaan muokatakseen lihaksia
- Laukaisee jopa 240 lihassupistusta minuutissa

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 20.4.- 29.4.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.


No comments:

Post a Comment