Search This Blog

Sunday, April 22, 2012

Muodonmuutosleikkaus ja hiusten ja päähanan elvyttävä hoito ja hieronta vain 25€ (norm. 75€) Salon Erasta





Diilillä saat:

  • Muodonmuutosleikkaus ja hiusten ja päähanan elvyttävä hoito ja hieronta Salon Erasta
  • Lahjakortti on voimassa 26.4.-20.7.2012
  • Ajanvaraus p. 09-605 602
  • Mainitse facediili varatessasi aikaa
  • Jos perut aikasi alle 24h aikaisemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!


Säästä 67%: Muodonmuutosleikkaus ja hiusten ja päähanan elvyttävä hoito ja hieronta vain 25€ (norm. 75€) Salon Erasta


Tule uudistamaan lookkisi Salon Eraan kesää varten ja anna hiuksillesi niiden ansaitsema huomio!

Nyt on aika huomioida myös hiusten kunto, kun kesä tekee tuloaan. Latvat on hyvä huoltaa kuntoon, koska aurinko ja merivesi kuivattavat hiuksia salakavalasti.

Tällä diilillä saat mallin muutoksen hiuksiisi, joten samalla saat piristettyä myös ilmettäsi. Hiustenleikkuussa käynti on oiva tapa rentoua kiireisen arjen keskellä ja hiuspohjan hieronta tuntuu varmasti taivaalliselta pitkän työpäivän jälkeen.

Kerrostukset ovat hyvä vaihtoehto ohuille hiuksille, sillä ne tuovat hiuksiin tuuheutta ja liikkuvuutta. Hyvin viimeistelty leikkauspohjasta voi muokata helposti ja nopeasti itselleen sopivan tyylin tilanteeseen sopien. Salon Erasta saat myös vinkkejä hiusten laittoon kotona, jolloin saat uudesta hiustyylistäsi varmasti kaiken irti!

Tule aistimaan menneiden vuosikymmenien tuulia Salon Eraan Kasarmikadulle! 130-neliöinen Salon Era pitää sisällään verhoin eristetyt loosit, jotka mahdollistavat samanaikaiset käsi- ja jalkahoidot niin naisille kuin miehillekin. Loosit ovat tilaustyötä Alvar Aallolta ja ne ovat kestäneet mainiosti yli 60 vuotta.

Liikkeen perällä on huoneet vartalohoitoja varten. Henkilökunta käy paljon maailmalla aistimassa uusia tuulia ja näin taataan rautainen ammattitaito. Vastaanottotiskin takana näkyy laaja kirjo kauneustuotteita. Valikoima on luonnonläheinen ja tuotteet sopivat herkälle iholle. Lähes 70-vuotisella Salon Eralla on vakiintunut asiakaskunta, joka käy parhaimmillaan asioimassa jo kolmannessa sukupolvessa.

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 26.4.2012 - 20.7.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:

No comments:

Post a Comment