Search This Blog

Tuesday, April 17, 2012

Prolectrix höyrymoppi ekologisella bakteereita tappavalla voimalla vain 49€ (norm. 129€)



Diilillä saat:

  • Prolectrix höyrymoppi ekologisella bakteereita tappavalla voimalla
  • Lahjakortti on voimassa 21.4.-29.4.2012
  • Huom.! Tee tilaus välittömästi saatuasi lahjakortin sähköpostiisi osoitteessa
  • www.shopinavia.fi/index.php/facediili
  • Postituskulut sisältyvät hintaan
  • Toimitusaika n. 3 viikkoa tilauksesta


Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin päätyttyä
  • Sisältää toimituskulut
  • Osta itsellesi tai lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 62%: Prolectrix höyrymoppi ekologisella bakteereita tappavalla voimalla vain 49€ (norm. 129€)


Tämä diili helpottaa siivousrutiinejasi kummasti! Heitä vanhat ja pölyttyneet moppisi menemään ja osta tilalle tämä tehokas höyrymoppi! Toimituskulut sisältyvät edulliseen diilihintaan!

Prolectrix höyrymoppi ei haitallisia kemikaaleja vaadi toimiakseen! Moppi saavuttaa optimaalisen kuumuutensa alle minuutissa ja siivoaa sekä poistaa bakteereita ja likaa tehokkaasti.

Uusi Prolectrix höyrysiivousjärjestelmä on hygieeninen ja käytännöllinen, sillä se ei ainoastaan puhdista pintoja, vaan desinfioi ne! Pahin lika on se, mitä ei näe, mutta tästä ei tarvitse enää huolehtia, koska laite tappaa bakteerit ja poistaa lian muutamassa sekunnissa. Siivouksen viimeistelyn hoitaa mopin mikrokuituliinaosa, joka edesauttaa lian imeytymistä.

Prolectrix puhdistaa jatkuvasti pintoja kuumalla höyryllään, jolla voi helposti poistaa vaikeita kovettuneita tahroja, joiden poistamien oli ennen mahdotonta perinteisillä kylmän veden puhdistusjärjestelmillä. Prolectrix höyrymoppi on valmis milloin tahansa 900 W tehollaan, jonka ansiosta tavallinen hanavesi saavuttaa 100 ºC lämpötilan noin 25 sekunnissa.

Mopin vesitankki on irrotettava, joten sen täyttäminen on helppoa. Lisäksi tankin suuri kapasiteetti antaa sinulle siivousaikaa jopa 20 minuuttia yhdellä latauksella. Laitteen ergonominen muotoilu vähentää ranteen rasitetta, toisin, kuin perinteisissä mopeissa. Prolectrix moppi on kokoontaitettava, joten voit säästää huomattavasti tilaa tuotteen varastoinnissa siivouksen lopetettuasi. Mopin muotoilun ja sovellettavuuden ansiosta pystyt helposti pääsemään käsiksi paikkoihin, joihin pääseminen oli vaikeaa aikaisemmilla siivoustyökaluilla.

Höyryn tuotannon aloittamiseksi käyttäjän tarvitsee ainoastaan painaa tuotteen yhtä painiketta, joten voit tuottaa sitä milloin tahansa kun tarvitset, tai haluat sitä. Prolectrix moppia voidaan käyttää virtuaalisesti mihin pintaan hyvänsä, kuten: marmoripintaan, keraamiseen pintaan, kivipintaan, tiilipintaan, ja mihin tahansa muihin pintoihin, mutta tuotteen käyttöä ei ole suositeltu puulattioiden puhdistukseen (parketti, puinen lattia jne.).

Lisätiedot:

- Tapa kaikki bakteerit sekunneissa!
- Hanki ammattimainen ja ekologinen Prolectrix höyrymoppi
- Sisältää toimituskulut
- Poistaa helposti vaikeita, pinttyneitä tahroja
- Ergonominen muotoilu
- Tuotetta voidaan käyttää virtuaalisesti mihin pintaan tahansa, kuten: marmoripintaan, keraamiseen pintaan, kivipintaan, tiilipintaan, ja mihin tahansa muihin pintoihin, mutta tuotteen käyttöä ei ole suositeltu puulattioiden puhdistukseen (parketti, puinen lattia jne.)

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 21.4.- 29.4.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.



No comments:

Post a Comment