Search This Blog

Monday, April 23, 2012

Kuntosalin ja ryhmäliikuntatuntien rajaton käyttö 3 kuukaudeksi vain 49€ (norm. 267€) Liikuntakeskus Ateenasta





Diilillä saat:

  • Kuntosalin ja ryhmäliikuntatuntien rajaton käyttö 3 kuukaudeksi Liikuntakeskus Ateenasta
  • Lahjakortti on voimassa 24.4. - 24.5.2012
  • Huom.! Käy aktivoimassa salikorttisi 3 viikon sisällä diilin umpeutumisesta, jonka jälkeen kortti on voimassa seuraavat 3kk
  • Katso vastaanoton aukioloajat Ateenan nettisivuilta
  • Kuntosali avoinna: ma-su 5.00-23.00

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!


Säästä 82%: Kuntosalin ja ryhmäliikuntatuntien rajaton käyttö 3 kuukaudeksi vain 49€ (norm. 267€) Liikuntakeskus Ateenasta


Haaveiletko timmimmästä vartalosta ja kohentuneesta olosta? Aktiivisella treenillä saat huimia tuloksia aikaan jo kolmessa kuukaudessa. Liikuntakeskus Ateena toivottaa kaikki tervetulleeksi kokemaan liikunnan riemua!

Aloita tutustuminen Liikuntakeskus Ateenaan kuntosalin puolella laadukkailla TechnoGym-kuntosalilaitteilla ja treenaa itsesi huippukuntoon vapailla painoilla! Kuntosalilla on ohjeistus laitteiden ja välineiden käyttöön, mutta ilman muuta voit kysyä neuvoa myös Liikuntakeskus Ateenan ammattitaitoiselta henkilökunnalta.

Liikuntakeskus Ateena tarjoaa myös mukaansa tempaavia ryhmäliikunta tunteja! Tule nostamaan syke pintaan tehokkaalla Les Mills BODYCOMBAT tunnilla tai heittäydy tanssia tehokkaasti sykeliikuntaan yhdistävän Zumban pyörteisiin! Tarkastele Ateenan ryhmäliikuntatunteja tarkemmin tästä.

Liikuntakeskus Ateena tarjoaa liikuttavia elämyksiä viihtyisissä ja uudenaikaisissa tiloissa laadukkailla välineillä. Ateena sijaitsee keskellä Ylöjärveä Liikekulmissa S-Marketin naapurissa. Ateenaan on helppo tulla niin autolla kuin kävellen, ilmaista parkkitilaa löytyy varmasti jokaiselle.

Kuntosalin ja ryhmäliikuntatuntien lisäksi Ateenassa pääset ruskettumaan solariumiin, personal trainer treenaa sinut huippukuntoon ja antaa vinkkejä terveellisiin elämäntapoihin.

Tervetuloa Liikunta Keskus Ateenaan liikkumaan, muokkaamaan kehoa ja mieltä ja ennenkaikkea pitämään hauskaa!




Voit ostaa diilin tänää, ja se on voimassa 24.4. - 24.5.2012. Voit käyttää itse vain yhden lahjakortin, mutta ostaa useampi lahjaksi. 

No comments:

Post a Comment