Search This Blog

Monday, April 23, 2012

Perhelippu SEA LIFEen: 2 aikuista ja 2 lasta vain 20€ (norm. 49,50€)





Diilillä saat:

  • Perhelippu SEA LIFEen: 2 aikuista ja 2 lasta
  • Lapset 3-14 v.
  • Voit viedä myös esim. kummilapsesi
  • Tarjoukseen ei voi yhdistää muita alennuksia
  • Voimassa 1.5.2011-31.5.201

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 60%: Perhelippu SEA LIFEen: 2 aikuista ja 2 lasta vain 20€ (norm. 49,50€)


Tällä diilillä pääset tutustumaan merimaailma SEA LIFEn tarunomaiseen maailmaan, joka tarjoaa monia kutkuttavia yllätyksiä ja mielenkiintoista tietoa maailman merien asukeista. Kiva joululahjaidea - voit viedä SEA LIFEen myös esim. kummilapsesi!

Mikä on suosikkimerieläimesi: jännittävä hai, pelottava mutta rauhaarakastava piraija vai söpö merihevonen? Ehkä oletkin rauskufani? Suosikkeihisi saattavat kuulua myös vuokkokala tai viisas mustekala. SEA LIFEssa sinulla on mahdollisuus nähdä kaikki suosikkisi aaltojen alla; uteliaat, harvinaiset, salaperäiset ja ihanat merten asukit. Nyt pääset näkemään ne lähempää kuin koskaan aikaisemmin!

SEA LIFEssa voit nähdä hait lähietäisyydeltä vedenalaisessa tunnelissa, joka kulkee suoraan haialtaan läpi. Pääset myös tervehtimään suurinta asukastamme, Seeprahai Mussukkaa! Elämysaltaassa voit tutkia ja jopa koskettaa joitakin SEA LIFEn asukeista. SEA LIFEssa on noin 50 ihmeellistä allasta, joissa on yli 150 lajia ja 1500 yksilöä. Tarjoamme myös hauskoja ja opettavaisia ruokinta- ja infotuokioita kerran tunnissa.

Sen lisäksi, että SEA LIFE tutustuttaa miljoonat ihmiset merenalaisen elämän ihmeisiin, SEA LIFE-verkostolla on tärkeä tehtävä merten suojelun ja merieläinten tulevaisuuden parissa. Jaamme tietoa niin meristä kuin merten suojelusta. Tämän lisäksi käytössä ovat myös säännölliset suorat toimenpiteet, esim. raha- ja nimikeräykset, joissa vedotaan päättäjiin.

Merimaailma SEA LIFE toivottaa jokaisen tervetulleeksi taianomaiselle matkalle halki maailman merien, jotka ovat täynnä toinen toistaan ihmeellisempiä merieläimiä, kuten haita, rauskuja ja merihevosia!

Voit ostaa diilin 24.4.12-1.5.12 välisen ajan, ja sen käyttöaika on 1.5.2011-31.5.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.

No comments:

Post a Comment