Search This Blog

Monday, April 23, 2012

Television katselun ja suosikkiohjelmien tallennuksen kaukosäätimellä mahdollistava USB 2.0 digitaalinen tv-vastaanotin vain 29€ (norm. 79€)





Diilillä saat:

  • Television katselun ja suosikkiohjelmien tallennuksen kaukosäätimellä mahdollistava USB 2.0 digitaalinen tv-vastaanotin
  • Lahjakortti on voimassa 27.4.-31.5.2012
  • Lahjakortin saatuasi tee tilaus viimeistään 8.4.2012 mennessä osoitteessa:
  • www.shopinavia.fi/index.php/facediili
  • Postituskulut sisältyvät hintaan
  • Toimitusaika n. 3vko tilauksesta

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin päätyttyä
  • Sisältää toimituskulut
  • Osta itsellesi tai lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 63%: Television katselun ja suosikkiohjelmien tallennuksen kaukosäätimellä mahdollistava USB 2.0 digitaalinen tv-vastaanotin vain 29€ (norm. 79€)


Tällä diilillä saat tämän digitaalisen tv-vastaanottimen mullistavaan 29€ hintaan säästäen 40€ tavanomaisesta hinnasta! Voit ostaa niin monta tuotetta, kuin haluat ja toimituskulut sisältyvät luonnollisesti jo valmiiksi edulliseen diilihintaan! 

Kyllä, se on tv! No ei aivan tv oikeastaan, vaan tietokone tv-lähetyksellä! Tästä saat kiittää pientä suurenmoista laitetta nimeltään USB 2.0 digitaalinen tv-vastaanotin! Laite toimii USB/antenni yhdistelmällä, joka muuttaa minkä tahansa pöytätietokoneen tai kannettavan tietokoneen kristallin kirkkaaksi digitaalitelevisioksi.


USB 2.0 digitaalinen tv-vastaanotin on äärimmäisen helppokäyttöinen. Sinun tarvitsee ainoastaan asentaa mukana tuleva ohjelmisto, yhdistää sovitin USB porttiin, avata DVR-ohjelma ja nauttia tämän jälkeen digitaali tv:stä ja radiosta, jotka ovat aivan sormen ulottuvillasi!

Mukana tulee jopa vastaanottimelle tarkoitettu kaukosäädin, jotta voit käyttää laitetta samalla tavalla, kuin mitä tahansa muutakin televisiota. Laite myös mahdollistaa suoran tv-kuvan pysäyttämisen ja minkä tahansa ohjelman tallennuksen helpolla yhden napin painalluksella.

Lisätietoja:
 - Toimii millä tahansa Mac:lla, PC:lla, pöytäkoneella ja kannettavalla tietokoneella! Asenna ainoastaan ohjainohjelmisto ja itse laite, jonka jälkeen voit alkaa katsomaan kaupallisia- ja digitaalikanavia
- Poimii myös digitaaliset radiosignaalit
- Kauko-ohjain tulee mukana, jonka avulla voit mm. tallentaa ja kelata ohjelmiasi
- Mahdollistaa suoran tv-kuvan pysäyttämisen ja uudelleen katsomisen
- Katsoa ja tallentaa maanpäällisen verkon televisiota pöytätietokoneella tai kannettavalla
- Täysi DVB-T kaistanleveyden vastaanotto (6/7/8 MHz) /Pysäytyskuvien ottaminen
- Ajastettu tallennus ja kaukosäädin
- Digitaali tv:n tallennus ja toisto DVD- formaatin laatuisena
- Tukee monikuvanäyttöä
- Tukee EPG (elektroninen ohjelmaopas), Teletext ja Microsoft BDA ajureita

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 27.4.-31.5.2012. Voit ostaa niin monta lahjakorttia, kuin haluat ja useampia myös lahjaksi.

No comments:

Post a Comment