Search This Blog

Tuesday, April 17, 2012

Eroon silmäpusseista!! Hanki ammattimaisen fysioterapeuttinen magneettinen silmähieroja vain 29€ (norm.89€) Sisältää toimituskulut!



Diilillä saat:

  • Fysioterapeuttinen magneettinen silmähieroja
  • Lahjakortti on voimassa 21.4.-29.4.2012
  • Huom.! Tee tilaus välittömästi saatuasi lahjakortin sähköpostiisi osoitteessa
  • www.shopinavia.fi/index.php/facediili
  • Postituskulut sisältyvät hintaan
  • Toimitusaika n. 3 viikkoa tilauksesta


Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin päätyttyä
  • Sisältää toimituskulut
  • Osta itsellesi tai lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 67%: Lievitä silmien väsymystä! Hanki ammattimaisen fysioterapeuttinen magneettinen silmähieroja vain 29€ (norm.89€) Sisältää toimituskulut!


Vaivaavatko kuivat ja väyneet silmät? Tällä diilillä saat magneettisen silmähierojan - heitä siis hyvästit silmäpusseille! Toimituskulut sisältyvät totuttuun tapaan edulliseen diilihintaan.

Virkistystä ja helpotusta väsyneille silmille! Laite lievittää kevyesti lihaskipuja sekä silmien ympärillä esiintyvää rasitusta ja laite on suunniteltu perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen perustuvan akupunktio periaatteen mukaisesti. Laite auttaa lievittämään silmien väsymystä, jota voi aiheuttaa esimerkiksi pitkä tietokoneella istuminen, pitkät ajomatkat, opiskelu ja lukeminen. Tuote on myös tarkoitettu helpottamaan turvonneita silmiä, silmäpusseja, tummia silmänympäryksiä, silmäkulmien ryppyjä ja univaikeuksia

Akupunktio-opetusten mukaan akupunktioiden hieronta kasvattaa hapen tuontia silmiin ja aivoihin, rentouttaa aivojen hermoja sekä parantaa unen laatua. Uusi, ja moderni selitys hyödylliselle akupunktiohieronnalle on, että lihasten hieronta silmien lähellä antaa helpotusta pienistä kivuista, tuskasta ja hienovaraisesta ahdistuksesta, jonka me havaitsemme jännityksenä tai paineina.

Silmähierojan potentiaalisen käyttäjä on esimerkiksi opiskelija, jolla esiintyy likinäköisyyttä, kaukotaittoisuutta, heikkonäköisyyttä, liiallista silmien väsymystä ja muita silmälasien pitkä aikaisen käytön aiheuttamia tiloja tai tietokoneella työskentelevät, arkkitehdit, kirjanpitäjät, sihteerit, opettajat, kuskit, tai ihmiset, jotka työskentelevät tarkkuus instrumenteilla.

Silmähieroja soveltuu myös kaikille, joilla esiintyy tummia silmänympäryksiä, silmäpusseja, silmäryppyjä, ja niille, jotka harjoittavat paljon yöllisiä aktiviteetteja.

Lisätiedot:
- 9 erilaista hierontatilaa
- 26 sensoria ja magneetti 800 gaussin hierontakentällä
- Lievittää silmien väsymystä ja vähentää ryppyjä
- Kasvattaa verenkiertoa ja ravitsee ihoa
- Vähentää silmäpusseja, turvonneita silmiä sekä tummia silmänympäryksiä
- Helpottaa unettomuuteen aiheuttamalla syvän rentoutumisen tunteen
- Auttaa lievittämään henkistä stressiä
- Soveltuu opiskelijoille, toimistotyöntekijöille, tai vanhemmille ihmisille
- AC/DC- käyttöinen

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 21.4.- 29.4.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.



No comments:

Post a Comment