Search This Blog

Thursday, April 19, 2012

5 x sarjakortti kavitaatioon Kauneuspalvelut & Hyvinvointi Galinassa vain 639€ (norm. 1825€)





Diilillä saat:

  • 5 x sarjakortti kavitaatioon Kauneuspalvelut & Hyvinvointi Galinassa
  • Lahjakortti on voimassa 23.4.-26.10.2012
  • Ajanvaraus etukäteen, puh.0400-572 753
  • Mainitse facediilin lahjakorttisi koodi varauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h aikaisemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!


Säästä 65%: 5 x sarjakortti kavitaatioon Kauneuspalvelut & Hyvinvointi Galinassa vain 639€ (norm. 1825€)


Tällä diilillä pääset eroon niistä viimeisistäkin ylimääräisistä senteistä, jotta olisit rantakunnossa kesällä. Tule toteamaan tehokkaan kavitaatiohoidon edut!

Kavitaatiossa hajotetaan ultraäänen avulla ihonalaista rasvakudosta. Se on ainut leikkausta vaatimaton rasvanpoistotoimenpide ja täysin kivuton. Toipumisaikaa ei tarvita, joten hoitoon on mahdollista mennä milloin tahansa.

Halutun tuloksen saavuttamiseen tarvitaan yleensä 3-5 hoitokertaa. Ensimmäisen hoidon jälkeen on syytä pitää parin viikon tauko, jonka jälkeen jatkohoidot voidaan ottaa viikon välein. On suotavaa, että hoitojakson aikana otetaan rasvan ja kuona-aineiden poistumisen tehostamiseksi ja ihon kiinteyttämiseksi RDT-alipainehierontaa 3-5 kerran sarjahoitona.

Vaikutuksia tehostaakseen hoitojakson aikana on syytä juoda runsaasti vettä sekä suosia vähähiilihydraattista ruokavaliota.

Kauneuspalvelut & Hyvinvointi Galina sijaitsee Tampereen keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Uusi hoitola tarjoaa monipuolista kauneudenhoitoalan osaamista. Rasvanpoistohoitojen lisäksi itseään voi hemmotella vaikkapa jalkahoidolla tai ripsienpidennyksellä. Ammattilaisen käsissä viihtyisässä ympäristössä voi helposti rentoutua ja unohtaa arjen kiireet.

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 23.4.2012 - 26.10.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.

No comments:

Post a Comment