Search This Blog

Thursday, April 26, 2012

Hengitä terveellisesti! Hanki mieltä virkistävä ja tyylikäs koti-ilmanpuhdistin vain 49€ (norm. 119€) Sisältää toimituskulut!





Diilillä saat:

  • Ilmanpuhdistin joka kotiin
  • Lahjakortti on voimassa 1.5.-31.5.2012
  • Tee tilaus voimassaoloaikana osoitteessa
  • www.shopinavia.fi/index.php/facediili
  • Postituskulut sisältyvät hintaan
  • Toimitusaika n. 3 viikkoa tilauksesta

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin päätyttyä
  • Sisältää toimituskulut
  • Osta itsellesi tai lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 59%: Hengitä terveellisesti! Hanki mieltä virkistävä ja tyylikäs koti-ilmanpuhdistin vain 49€(norm.119€) Sisältää toimituskulut!


Hyvä käsihygienia pelastaa sitkeältä kevätflunssalta! Tällä diilillä saat saippuan annostelijan! Toimituskulut sisältyvät jo ennestään edulliseen diilihintaan.


Ilmanpuhdistaja on tuote, joka puhdistaa ilman, sekä hankkiutuu eroon sen sisältämistä epäpuhtauksista. Osa käyttäjistä kertoo tuotteen poistavan huikeat 99.9 % ilman saastehiukkasista kodista, tai työtoimistosta. Ilmanpuhdistimia mainostetaan yleisesti hyötytekijöistään astmaatikoille sekä allergikoille.

Puhdistin pystyy vähentämään ja jopa eliminoimaan tupakansavusta aiheutuneita haittoja, mikä on ollut luonnollisesti houkutteleva ominaisuus monille laitteen hankkijoille. Ilmanpuhdistin toimii poistamalla haitallisia saasteita ympärillä leijailevasta ilmasta. Laitteita käytetään maailmanlaajuisesti parantamaan saniteettitilojen hygieniaa , poistamaan hajuja, kaasuja, tupakansavua, ja muun tyyppisiä sisäilmansaasteita.

Kaupallisia ilmanpuhdistimia käytetään nykyään kouluissa, toimistoissa, sairaaloissa, baareissa, ravintoloissa, ruokaloissa, tehtaissa ja farmeilla. Tutkimukset osoittavat, että jos ihminen elää saman ympäristön hajussa 1 – 5 minuutin ajan, niin heidän hajuaistiherkkyytensä tulee hitaaksi, ja saattaa jopa hävitä (tieteellisesti tunnettu hajusopeutumisena). Toisin sanoin muutaman minuutin jälkeen ihminen turtuu kyseiseen hajuun.

Toistuvien teknisen henkilökunnan suorittamien tutkimusten jälkeen on luotu tämä loistava patenttituote, automaattinen hajuja muuttava aromaattinen happilaite, jolla on anionituoksuominaisuuden lisäksi myös automaattinen hajunvaihto-ominaisuus. Monen toistetun tutkimuksen ja tarkkojen laskutoimituksien jälkeen koneen tuoksua voidaan puhaltaa ulos vuoronperään, mikä virkistää sydäntä.

Anionia kutsutaan ilman vitamiiniksi, joka ei ainoastaan poista likaa ja raikasta ilmaa, vaan myös edistää ihmisen aineenvaihduntaa sekä pidentää elinikää tehden näin laitteelle altistuneet henkilöt terveemmiksi. Anionia kutsutaan myös pitkäikäisyyden elementiksi.

Jos puhdistinta käytetään autossa, niin se voi piristää mieltäsi estäen mahdollisten liikenneonnettomuuksien sattumisen, sekä lievittää matka pahoinvointia. Tuote voi myös estää säteilyn haitallisilta tekijöiltä. Ilmanpuhdistimen ainutlaatuisen suunnittelun ansiosta se pystyy tuottamaan erityisen suuren määrän anioneja, joiden vaikutus huomattiin silminnähden savunpoistokokeessa.

Lisätiedot:
- Laitteen tuottaman suuren anionimäärän ansiosta savu- ja likahiukkasten poistuminen on silminnähtävää
- Poistaa oudot hajut, raikastaa ilmaa, virkistää mieltäsi, ehkäisee liikenneonnettomuuksia, ja lievittää matka pahoinvointia
- Muuttaa automaattisesti ympäristön hajua puhaltaen vuoronperään lennätettävää tuoksua
- Estää tietokonesäteilyn aiheuttamia tauteja, parantaa eloisuutta ja lievittää väsymystä
- Laite voidaan asettaa autoon, kotiin, toimistoon, tietokoneeseen
- Vangitsee niinkin pienet hiukkaset, kuin 0.3 mikronia poistaen allergeenejä, siitepölyä, pölyä, savua, lemmikkieläinten hilsettä jne.
- Tappaa taudinaiheuttajat, virukset, sienet, bakteerit jne.
- Eliminoi hajuja, ja muita epämieluisia hajuja
- Hajottaa myrkyllisiä VOC- kaasuja, esimerkiksi formaldehydejä, bentseeniä ja hiilidioksidin sekä veden ammoniakkeja
- Imee hajut, ja muut epämieluisat hajut
- Parantaa ilmanlaatua yhdistymällä pölyyn, tai reagoiden seinässä kiinni olevien hajuhiukkasten kanssa ja luo tämän kautta luonnollisemman ja terveellisemmän ympäristön
- Ilmanpuhdistin huokuu luonnollista kukkaistuoksua virkistäen ja rentouttaen sille altistuneita

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 1.5.-31.5.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.

No comments:

Post a Comment