Search This Blog

Thursday, April 19, 2012

Infrapunasauna käyntikerta Forum Saunassa vain 10€ (norm. 20€)





Diilillä saat:

  • Infrapunasauna käyntikerta Forum Saunasta
  • Lahjakortti on voimassa 23.4.-13.7.2012

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Osta useampia lahjakortteja ystävillesi ja tulkaa porukalla saunomaan!
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 50%: Infrapunasauna käyntikerta vain 10€ (norm. 20€) Forum saunasta


Tällä diilillä pääset kokeilemaan monen huippu-urheilijan suosimaa erittäin tehokasta Infrapunasaunaa! Osta useampia lahjakortteja ja tulkaa porukalla saunomaan kuuden hengen infrapunasaunaan.

Tule kokeilemaan tehokasta ja täysin vaaratonta infrapunasaunaa Forum Saunaan -  infrapunasauna on terveyttä edistävä ja rentouttava saunakeidas. Infrapunasaunan lämpö on luonnollista ja se on verrattavissa auringon lähettämään lämpöön ilman ikäviä haittavaikutuksia ja uv-säteilyä. Syvälämpöelementistä tuleva lämpö imeytyy saunojan kudoksiin ja aiheuttaa hikoilua.

Infrapunasaunan lämpö on samaa kuin kehomme tuottama lämpö esim. liikunnan seurauksena. Pitkäsäteinen infrapuna menee syvälle kehoon ja muuttuu valoenergiasta lämpöenergiaksi. Lämpövaikutus avaa hiussuonet ja lisää ääreisverenkiertoa.

Infrapunalämmön vaikutusta voi verrata liikuntaan. Verenkierto ja sydämen lyönti vilkastuu. Keho tuottaa runsaasti hikeä ja polttaa kaloreita. Saunomisen alussa terveellinen syvälämpö alkaa hyväillä saunojia jo 5-10 minuutin kuluessa. Aluksi hikeä saa odottaa noin vartin verran ja sitten, kun kehon lämpötila on noussut 38,5 asteeseen, alkaa verraten voimakas hikoilu. Tämä poistaa tehokkaasti myrkkyjä kehosta ja panee aineenvaihdunnan liikkeelle. Hikoilu voi olla jopa 3-4 kertaa voimakkaampaa kuin perinteisessä löylysaunassa.

Infrapunasauna sopii perinteistä saunaa paremmin matalan lämpötilan ansiosta sydän- ja verisuonipotilaille sekä hengityselinsairauksista kärsiville. 

Infrapunasaunassa voi saunoa yksin tai ryhmänä. Saunaan sopii kerralla kuusi henkilöä ja hoitoaika on 30-45 minuuttia. Saunomisen aikana juodaan runsaasti vettä ja hoidon jälkeen käydään suihkussa. Hoitoihin kuuluu yrttitee.

Forum sauna on on tarjonnut Turkulaisille puhdasta saunakulttuuria jo vuodesta 1927. Forum Saunan perinteinen sauna on avoinna miehille perjantaisin 12-18 ja toinen sauna 15-18 naisille. Saunapäivinä saunassa on myös kylvettäjä, jolta voit tilata pesupalvelua ja lisäksi myös tilattaessa mahdollisuus pesuhierontaan.

Infrapunasaunan lisäksi Forum saunassa voit nauttia erilaisista hyvää tekevistä hoidoista, mm. suklaahieronnasta ja kuumakivihieronnasta. Tutustu hoitoihin tarkemmin Forum saunan internetsivuilla tästä.

Anna itsellesi aikaa - tervetuloa rentoutumaan infrapunasaunan lämpöön ja tuntemaan kuinka nesteet todella lähtevät liikkeelle!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 23.4.2012 - 13.7.2012. Voit ostaa itse yhden lahjakortin, ja useampia lahjaksi.

No comments:

Post a Comment