Search This Blog

Sunday, April 15, 2012

Ripsien pidennys Salon Erasta vain 39€ (norm. 120€)



Diilillä saat:

  • Ripsien pidennys Salon Erasta
  • Lahjakortti on voimassa 16.4.-13.7.2012
  • Ajanvaraus p. 09-605 602
  • Mainitse facediili varatessasi aikaa
  • Jos perut aikasi alle 24h aikaisemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 68%: Ripsien pidennys Salon Erasta vain 39€ (norm. 120€)


Tällä diilillä saat ihanat räpsyripset! Heitä hyvästit joka aamuiselle ja aikaa vievälle meikkaamiselle.

Unelmoitko kauniista, pitkistä, kaareutuvista ja luonnollisen näköisistä ripsistä ilman jokapäiväistä ripsivärin levittämistä? Tällä diilillä saat kauniit ja helppohoitoiset ripset - ja voit unohtaa ripsivärin, ripsien kestovärjäyksen ja ripsipermanentin kokonaan. Ripsien pidennykset tuntuvat kevyiltä ja näyttävät luonnollisilta- kuten omiltasi, mutta näyttävät pidemmiltä ja kauniimmilta ja näin ollen näyttävimmiltä.

Bonuksena tulee vielä se, ettei sinun tarvitse joka ilta hinkata mascaran jämiä ripsistäsi irti!

Ripsienpidennykset istutetaan yksittäin kiinni omiin ripsiisi ja kiinnitysaine laitetaan ainoastaan ripsiin. Näin kasvukauden päättäneet ripset putoavat yksitellen ja pudonneen tilalle istutetaan huollossa uusi pidennys kasvukautensa alussa olevaan ripseen. Normaali huoltoväli on 2-4 viikkoa.

Tule aistimaan menneiden vuosikymmenien tuulia Salon Eraan Kasarmikadulle! 130-neliöinen Salon Era pitää sisällään verhoin eristetyt loosit, jotka mahdollistavat samanaikaiset käsi- ja jalkahoidot niin naisille kuin miehillekin. Loosit ovat tilaustyötä Alvar Aallolta ja ne ovat kestäneet mainiosti yli 60 vuotta.

Liikkeen perällä on huoneet vartalohoitoja varten. Henkilökunta käy paljon maailmalla aistimassa uusia tuulia ja näin taataan rautainen ammattitaito. Vastaanottotiskin takana näkyy laaja kirjo kauneustuotteita. Valikoima on luonnonläheinen ja tuotteet sopivat herkälle iholle. Lähes 70-vuotisella Salon Eralla on vakiintunut asiakaskunta, joka käy parhaimmillaan asioimassa jo kolmannessa sukupolvessa.


Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 16.4.2012 - 13.7.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:



No comments:

Post a Comment